SUBTERRANEAN STREET SOCIETY - vinder vist alle hjerter.. (inkl video)

Opdateret: 24. okt. 2019

De har gjort det før og faktisk hver gang - taget alle med storm. Ved koncerten d. 4/10 som faktisk var deres 4. koncert i Hillerød opstod magien igen. Alle der var til stede blev meget hurtig klar over de her skulle være vidne til noget helt specielt.


Tegningerne her er fra Martin Vestergaard som har lovet at komme igen og tegne flere kunstnere ved Black Start Bookings koncerter. Kontakt ham på e-mail: martinsbutik@gmail.com hvis du vil købe tegninger eller bruge billederne videre. Du kan se flere af hans tegninger på hans facebook side.


Tilbage til koncerten 4/10-19...


- for mig står de dejlige mennesker i bandet for lige præcis det der driver mig til at ville arbejde med at få musik mere ud.


Deres gennemsyrede, autentiske, dedikerede, brændende vilje og kærlighed til livet som kommer til udtryk - der er ikke noget der skal 'flatline' alle udtryk kommer med alt hvad de har og alle følelser er bragt i spil.


Se bare videoen fra aftenen her - en superfed version af hittet STAY./ kh peter


21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

DE VILDE ROSER BESEJREDE CORONAFRYGTEN

Vor fantastiske fotograf Susanne Eghoff, stjernebilleder.com som tog billeder og video til koncerten i Støberihallen 8/10 2020 har sat denne flotte stemningsvideo sammen. Den viser bl.a. på bedste vis

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

LIVE MUSIC, GOOD MOOD & DRINKS PROUDLY PRESENTED BY BLACK STAR BOOKING ©2018

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon