THE SAVAGE ROSE - KONCERTANMELDELSE

En milepæl er nået. Det absolut største rent kunstnerisk og musikalsk. Det var intet mindre end en meget hjertevarm og magisk aften i Støberihallen i torsdags d. 31/10-19 da Annisette og resten af The Savage Rose var på scenen. Det største, måske for altid...


fotograf: susanne eghoff


Her er 'magisk' ikke for stort et ord eller bare en kliché. Når hele salen var tryllebundet med tårer i øjnene eller et inderligt smil der ikke kunne forgå og stadig efter snart en uge kan mærke varmen i kroppen, som jeg har hørt fra så mange af jer og selv føler - så er det magi.

- Der kommer endnu flere billeder senere. Mesterligt fotograferet af Susanne.Yderligere er vi beriget med en koncertanmeldelse fra den lokale freelance rock skribent Gunnar Hansen. Den vil jeg dele med jer her.

Til sidst får I tegningerne fra vores hus-tegner Martin Vestergaard.


Tusind tak til: fotograf: Susanne Eghoff, skribent: Gunnar Hansen og tegner: Martin Vestergaard.

God fornøjelse.tegninger af martin vestergaardNu er der også dukket flere billeder op, stadig fra mesterfotografen Susanne Eghoff.


fotograf: susanne eghoff

96 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

DE VILDE ROSER BESEJREDE CORONAFRYGTEN

Vor fantastiske fotograf Susanne Eghoff, stjernebilleder.com som tog billeder og video til koncerten i Støberihallen 8/10 2020 har sat denne flotte stemningsvideo sammen. Den viser bl.a. på bedste vis

STAY UP TO DATE

With all the latest concerts and events. Sign up to get our newsletter

LIVE MUSIC, GOOD MOOD & DRINKS PROUDLY PRESENTED BY BLACK STAR BOOKING ©2018

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon