THE SAVAGE ROSE LEVER I BEDSTE VELGÅENDE

Opdateret: 5. dec. 2020

Intet kan tilsyneladende tæmme den vilde rose og gudsketakoglov for det! De 'få' fremmødte til denne (for dette band) meget intime scene - blev forkælet og kunne nyde godt af noget af det mest indlevende, rørende, smukke og fede musik der er skrevet siden Beethoven.


Se de første billeder her, fra vores fuldstændig suveræne koncertfotograf Susanne Eghoff (stjernebilleder.com), se sætlisten og læs anmeldelsen fra den ligeså begejstrede ordmester og koncertanmelder Gunnar Hansen.
Koncertanmeldelse The Savage Rose 8.10.2020 i Støberihallen Hillerød

Wow! :)

Det var så inderligt befriende og livsbekræftende at være til koncert med denne smukke vilde rose der ikke lader sig kyse eller kue, men som nu i mere end halvtreds år har sunget sin kraftfulde livsglæde ud for fuld skrue og beriget os med sit intense, hjertevarme nærvær under koncerterne.

Black Angel: 25 året for udgivelsen af albummet Black Angel blev her fejret med en flot kavalkade af numre fra pladen plus andre skønne sange fra The Savage Rose’s righoldige repertoire.

Musikalsk er det altid en oplevelse i særklasse at være til koncert med Anissette og The Savage Rose og således også denne aften; top professionelt godt sammespillet orkester der oser langt væk af spilleglæde og det kommer i den grad ud over scenekanten og går rent ind.

Det er forbistret svært at sidde stille til et så velspillende og dansabelt orkester, man har brug for at omsætte den intense livsglæde der vælter ud fra Anissette og orkesteret, men ja energien kom så bl.a. ud i form af de vildeste klapsalver, anerkendende råben og piften mellem numrene, for man kan jo ikke holde livsglæden inde for evigt, den vil altid finde sin vej, sit udtryk.

Anissette er jo en smuk vild rose der altid tydeligt har sagt sin mening og vist at hun står på medmenneskelighedens og kærlighedens side og hun kom da også med et par kommentarer til den nuværende verdens-situation:

“Det er jo en tankevækkende, spændende, nogle mener måske også en forfærdelig tid vi lige nu lever i, men om ikke andet så giver Corona-situationen os i hvert fald noget at tænke over, tingende er sat på spidsen og under alle omstændigheder er en stor forandring nødvendig her i verden…..

Denne her smukke planet fortjener bedre end hvad guld og mammon kan give. Musikken er så vigtig for sjælen og jeg håber at i også danser og synger derhjemme i stuerne.”

Ja Anissette: Det gør vi (jeg gør i hvert fald) ;)

Og videre: “Sygdom er forfærdeligt men måske er det i virkeligheden ikke sygdom og død vi frygter men at holde op med at leve?

Men ved i hvad ? Frygt er den forfærdeligste